Η ΙΣτορια μας


Η ιστορία  ξεκινάει το 1979. Στο πρώτο εστιατόριο που οραματίστηκαν τα δυο αδέρφια. Ο Νίκος και ο Κώστας. Εκεί έγιναν τα πρώτα βήματα μέχρι το 1982 που το κατάστημα μεταφέρθηκε. Από τότε, εδώ και πολλά χρόνια έγινε ο χώρος που στεγάζεται η ‘’τσέχικη παραδοσιακή κουζίνα’’ στην Αθήνα.

Αρχικά, το κατάστημα ήταν μεζεδοπωλείο. Από το 1987 πήρε τη μορφή που έχει σήμερα. Γνήσια, καθαρά παραδοσιακά τσέχικα πιάτα. Η ιστορία γράφτηκε με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Το bohemia είχε την τιμή να φιλοξενήσει και να προσφέρει τις γεύσεις του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην Τσέχικη Πρεσβεία και σε πασίγνωστους ηθοποιούς. Η καλή φήμη που ήρθε μέσα από την αγάπη μας για το καλό φαγητό όμως προήλθε από όλο τον κόσμο που αγάπησε το φαγητό και τους ανθρώπους του Bohemia.

 

Το εστιατοριο

Στον χώρο μας για τις χειμερινές μέρες και νύχτες, επικρατεί διακόσμηση με ξύλο το οποίο συνδυάζεται με υψηλή αισθητική και προσδίδει στην ατμόσφαιρα μία μοναδική ηρεμία και ζεστασιά.

Από αρχές Μαΐου μέχρι και τέλος Οκτωβρίου οι επισκέπτες απολαμβάνουν το φαγητό στην «αυλή μας» . Έναν κατάμεστο σε πράσινο χώρο που προσδίδει την απαραίτητη ανάλαφρη δροσιά.

Η μουσική ωστόσο είναι πάντα ήρεμη, χαλαρωτική με στοιχεία blues και jazz που σίγουρα ταιριάζει με την ατμόσφαιρα και τις γεύσεις!.

Καλή απόλαυση!

 

Το Bohemia Restaurant εξυπηρετεί μέσω Delivery & Take Away.

 

Για παραγγελίες, καλέστε στο 2106426341, ή μέσω των εφαρμογών
Efood & Wolt, Τρίτη - Κυριακή από τη 13:00 έως τη 01:00.